Lomography FishEye 2 Gold Edition

€89,95
Incl. btw
Niet op voorraad
Nieuw bij Fotografieplaza, de enige echte FishEye 2 Gold Edition! De camera heeft dezelfde functie als de normale FishEye 2 alleen met een luxe en trendy goud jasje eromheen.. De FishEye 2 heeft een te gekke 170 graden groothoek lens en een ingebouwde flitser om ook in het donker een geweldige foto te schieten. De Lomography Fisheye 2 camera maakt gebruik van een normale 35mm film die overal kan worden ontwikkeld. 

Zolang je de ontspanknop ingedrukt hebt, blijft ook de sluiter open. Je kan dus bepalen hoe lang de belichting in werking blijft. Ideaal om 's avonds toch de scherpste foto's te creëren!

Voor de scherpste beelden, plaats je de Fisheye 2 camera op een stevig statief. Gezien de supergroothoek lens die deze Lomography camera bevat, zijn de opnames uit de hand ook al behoorlijk scherp, zolang de hand wordt stilgehouden. Het is zelfs mogelijk om, met een vaste hand, een cirkel te draaien met de sluiter open!   De Lomography Fisheye 2 camera bevat de ‘LNB’ blootstelling schakelaar. De optie L zorgt ervoor dat de sluiter sluit en dus niet per ongeluk af kan gaan. De N-optie zorgt voor een normale, instant foto. De optie B staat hierboven beschreven, het geeft de gebruiker de mogelijkheid om zelf de opening van de sluiter te bepalen.  

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »