Lomography Fisheye 2 Python Camera

€79,95
Incl. btw
Niet op voorraad
De Lomography Fisheye 2 camera is er nu in Python uitvoering!! Deze camera beschikt over een brede kijkhoek van 170 graden en een mooie Fisheye (bolvormige) vertekening. Hiermee maak jij old school foto's waarop het lijkt dat je door de ogen van een vis kijkt!

Met de flitser en gloeilamp stand heb jij altijd de gewenste belichting voor de mooiste foto's. De Fisheye 2 Python camera gebruikt normale 35mm rolletjes die ook verkrijgbaar zijn bij Fotografieplaza.

Als reactie op de vraag naar een langere belichting wordt nu met de Lomography Fisheye camera 2 ruimschoots voldaan. Zolang de gebruiker de ontspanknop indrukt, blijft ook de sluiter open. Met andere woorden, het is aan de gebruiker zelf om te bepalen hoe lang de belichting in werking blijft. Wanneer het ontzettend donker buiten is, kan de ontspanknop gerust 10-20 seconden ingedrukt worden. Op deze manier worden toch de scherpste foto’s gecreëerd.

Voor de scherpste beelden, plaats je de Fisheye 2 camera op een stevig statief. Gezien de supergroothoek lens die deze Lomography camera bevat, zijn de opnames uit de hand ook al behoorlijk scherp, zolang de hand wordt stilgehouden. Het is zelfs mogelijk om, met een vaste hand, een cirkel te draaien met de sluiter open!   De Lomography Fisheye 2 camera bevat de ‘LNB’ blootstelling schakelaar. De optie L zorgt ervoor dat de sluiter sluit en dus niet per ongeluk af kan gaan. De N-optie zorgt voor een normale, instant foto. De optie B staat hierboven beschreven, het geeft de gebruiker de mogelijkheid om zelf de opening van de sluiter te bepalen.  

Het Lomography Fisheye effect


Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Lomography FishEye 2 Gold Edition
Nieuw bij Fotografieplaza, de enige echte FishEye 2 Gold Edition! De camera heeft dezelfde functie als de normale FishEye 2 alleen met een luxe en trendy goud jasje eromheen.. De FishEye 2 heeft een te gekke 170 graden groothoek lens en een ingebouwd...
Meer info » €89,95
Lomography Fisheye 2 Pink Camera
Dames, opgelet! Lomography heeft nu een Fisheye gelanceerd die uitermate geschikt is voor de dames: De Lomography Fisheye 2 Pink Camera! Deze camera biedt alle voordelen van de Lomography Fisheye 2 maar dan wel in deze gave roze uitvoering!
Meer info » €79,95
Lomography FishEye 2 Wit Camera
’s Werelds beste compacte Lomography Fisheye 2 Camera is er nu ook in de witte uitvoering! Net als de reguliere zwarte uitvoering van de Fisheye 2, wordt de witte camera geleverd met de ongelooflijke 170-graden brede kijkhoek en prachtige tonvormige ...
Meer info » €74,95
Lomography FishEye 2 Zwart Camera
De beste compacte Lomography Fisheye 2 Zwart Camera ter wereld! Hij is nog verbazingwekkender dan ooit. Niet alleen bezit deze camera een 170-graden brede kijkhoek, een prachtige Fisheye tonvormige vertekening maar ook heeft de Fisheye 2 een extra g....
Meer info » €69,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »