Lomography Lomokino with Lomokinoscope

€89,95
Incl. btw
Niet op voorraad
Met de nieuwe Lomokino 35mm filmcamera ga je de analoge wereld veranderen! Regisseer hiermee je eigen vette korte film en laat het zien aan je vrienden. Met de Lomokino ga je een stap terug in de tijd van het bewegend beeld en ervaar je de analoge wereld op een totaal nieuwe manier! De werking van de filmcamera is heel simpel. Je laad de camera met de 35mm film en daarna lekker je eigen korte film schieten. Lekker simpel toch?

Met de Lomokinoscope kan je de ontwikkelde Lomokino films op een perfecte analoge manier bekijken. Wat je alleen hoeft te doen is de filmrolletjes in de houders stoppen. Stop daarna de houders in de Lomokinoscope en draai daarna aan de hendel. Aanschouw daarna je eigen Lomokino film!

De beste manier om films te bekijken met de Lomokinoscope is door je films te schieten met dia film en die op een standaard manier te laten ontwikkelen met E-6 chemicaliën. Als je de positieven terug krijg van het lab dan kan je de film meteen bekijken met je Lomokinoscope. Wil je je LomoKino filmpjes bekijken met de LomoKinoScope, dan moet je je negatieven NIET laten knippen bij het lab. De LomoKinoScope heeft het volledige rolletje nodig.

Film bekijken met de Lomokinoscope: Haal eerst de voorkant van je Lomokinoscope af. Plaats daarna de geladen houder in de bestemde ruimte. Stop dan de film in de sleuf van de spoel. Draai daarna het frame zo tot je een complete frame in het venster ziet. Bevestig de voorkant en draai de handel tegen de klok in tot je bij het eerste frame bent en klaar ben je om te genieten van je zelfgeproduceerde film!


De Lomokino filmcamera is te gebruiken met alle soorten 35mm film. Je kan met de camera snel focussen van 1m naar oneindig en met de close-up knop voor shots tot 0.6m. Tijdens je shoot kan je de instellingen van je diafragma veranderen tussen f/5.6 en f/11. Om de film te schieten hoef je alleen een eenvoudige draai aan de hendel te geven en de LomoKino is klaar om je analoge bioscoop fantasieën te verwezenlijken! De filmcamera heeft een hot-shoe flitsaansluiting waarmee je Lomography flitsen zoals Fritz the Blitz etc kan gebruiken.


Specificaties:
* Film type: 135 film type (35mm film)
* Belichtingsoppervlakte: 24mm x 8.5mm
* Frames per film (36 opnamen.): 144 frames
* Frame rate: Ongeveer. 3-5 fps
* Lens: 25mm
* Hoek grootte: 54 graden
* Diafragma: f/5.6, f/8, f/11 (Constante diafragma)
* Sluitertijd: 1/100
* Film doordraaien: Handmatig
* Film teller: Volume display
* Focus: 1m-inf., 0.6m close-up (door op knop te drukken)
* Zoeker: Ingeklapte en uitvouwbare Galileo zoeker
* Flitsaansluiting: X-sync (Hot-Shoe)
* Statiefaansluiting: Standard 1/4" statief schroef
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Lomography Fritz The Blitz
Voor degene die op altijd al op zoek was voor een flitser voor zijn La Sardina camera komt Lomography nu met de oplossing; de Fritz The Blitz! De Fritz the Blitz is de nieuwste flitser van Lomography. Speciaal gemaakt voor de echte Lomography fan,...
Meer info » €54,95
Lomography Super deal 35mm filmrolletjes
Eindeloos experimenteren, fantaseren en zoveel foto\'s maken als je wilt! Dat kan nu met deze superdeal! De deal bevat vier pakjes waarin elk drie fotorolletjes zitten. Dus je hebt maar liefst 12 fotorolletjes tot je beschikking, en dat voor deze voo...
Meer info » €41,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »