Lomography Notebook D400

€14,95
Incl. btw
Niet op voorraad
Het is nu gedaan met die eindeloze stapels papier die door de hele kamer liggen. Met deze Lomography Notebook bewaar je alles netjes, up to date en overzichtelijk. Je zal nooit meer vergeten waar je een prachtig shot hebt genomen of nog belangrijker, waar je nog met je Lomo camera naar toe zou willen gaan.

Het notebook is ideaal voor het plannen van jouw Lomomissions! Iedere bladzijde bevat voldoende ruimte voor het maken van je dagelijkse aantekeningen en notities. Op elke pagina vind je daarnaast een drietal door Lomography bedachte standaardindelingen van de bladzijde.

1.       LomoMission: Je kunt iedere dag een thema geven, zodat je optimaal gemotiveerd bent en ruimte creëert voor je eigen creativiteit.

2.       LomoLocations: Hier kun je aangeven op welke plaatsen je aanwezig moet zijn, of waar je aanwezig zou willen zijn om mooie foto’s te schieten.

3.       LomoTip: Hier vind je een tip om mee aan de slag te gaan met je Lomo camera. Samen met deze tips, jouw drive en je camera, maak je de meest gave foto’s!

Daar komt bij dat de Lomography Notebook niet alleen erg handig is, maar er ook ontzettend gaaf uitziet! Kortom, een absolute must have voor de echte Lomographer!
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »